Anbefalinger

Niels Anders Thorn evnede at formidle et ikke helt let tilgængeligt stof - på en ganske imponerende måde. Det var ganske enkelt flot! Tilbagemeldinger fra deltagerne har vist, at Niels har ramt noget i alle - og alle er blevet klogere og har fået rigtigt meget med både på det personlige plan, men også i forhold til relationerne med andre mennesker. Niels’ skuespillerbaggrund gør, at svært tilgængeligt stof pludseligt står lyslevende for os alle.
OUH, Svendborg Sygehus, Hospitalskøkkenet, Birgitte Lund
Stor ros til Niels Anders Thorn! God stil, engageret fremtrædende og forrygende til at inddrage og fastholde tilhørerne og tydeliggøre problemstillinger på en nærværende og sjov facon. Jeg har kun hørt gode tilbagemeldinger fra deltagerne. Levede til fulde op til vores forventninger. Det bliver ikke sidste gang at vi bruger ham når vi skal bruge nogen der ”kan det der” med kommunikation.
AKON Arbejdsmiljøkonsulenterne, Ingrid Brunebjerg
Niels Anders gav os 15 min. ekstra, da vi var midt i en øvelse til slut. Det var rigtig dejligt, at han ikke løb ud af døren midt i det hele. Han gav sig god tid. Han var generelt meget nærværende. Alle vores medarbejdere har givet mange roser over hans foredrag og vi var rigtig glade for valget.
Københavns Kommune, Eva Baumann
Niels Anders Thorn mestrer kunsten at gøre det mindste stort. Med masser af indføling, humor og indsigt, gav Niels Anders os en velkommen påmindelse om værdien af selv de allermindste, banale ting og deres betydning for måden vi møder andre og kommunikerer på. Små ord som ”ja” eller ”nej”. Et suk. Millioner af mikroskopiske erindringsglimt, som tændes og slukkes hver eneste gang vi trækker vejret, tænker en tanke, møder et blik, åbner eller lukker en dør. Nærværet, troværdigheden, autenticiteten, empatien, alt det vi undervisere gerne vil være gode til, handler måske ”bare” om at TURDE trække sit eget vejr?! Vi vidste det vist egentlig godt i forvejen, men efter Niels Anders’ foredrag tror jeg heldigvis vi får sværere ved at glemme det igen!
Center for Specialundervisning for Voksne, København,
Eva Strandberg
Fantastisk, målrettet og meget relevant og vedkommende. Hvilket betød at deltagerne var på og nærværende; de fik stof til eftertanke med hjem.
Valdemarskolens SFO og Opalen SFO, Bjarne Kruhöffer

Kontakt mig

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation quis nostrud.