Foredrag


Et yderst tilfredsstillende og lærerigt foredrag.. Tiden fløj bare afsted..

Foredraget var levende og absolut relevant for deltagerkredsen. Og så var det tilpasset akkurat de faciliteter, som vi havde til foredraget.

Nærværende kommunikation

Dette foredrag handler om at skærpe din personlige formidling, bruge dig selv og din måde at kommunikere på mere hensigtsmæssigt, mere direkte og mere nærværende.

Vi kender det alle sammen – der er ikke noget så skønt, som at opleve en dyb og meningsfuld kontakt til et andet menneske. Den form for kontakt, hvor vi helt naturligt forstår hinanden, hvor tingene flyder frit og ubesværet imellem os, får os på en måde til at føle os afslappede, kreative og tilstede i os selv og i samtalen. 

Ud fra sine erfaringer som skuespiller, efter 35 år på scenen foran et publikum, piller Niels Ander Thorn sammen med publikum kommunikationens DNA fra hinanden og oversætter det til redskaber, I kan tage med jer hjem – og bruge direkte professionelt og personligt.

Vi skal snakke om meningsfuldhed, om fokus, om modstand og om det at kommunikere frit og nærværende – og vi vil kombinere teori med praktiske øvelser på gulv, der alle vil foregå i respekt for den enkelte. Jo mere vi oplever, hvad det handler om – jo mere vil kroppens hukommelse tage med fra kurset.

  • Varighed: 1 time og 30 min med humor, teori og stof til eftertanke.

Kend dine signaler

Alt hvad du gør, signalerer til omverdenen, hvem du er, lige fra måden du hilser godmorgen på, til dit tøjvalg, dit skrivebord og din ledelseskommunikation. Signaler er en integreret del af vores måde at kommunikere på, på arbejdet og i dagligdagen og det meste af den foregår ubevidst gennem kropssprog og stemmeføring – hele tiden, uafbrudt!

Er dine signaler i overensstemmelse med din natur? Og er du dine signaler bevidst? Sender du de signaler, der åbner for et konstruktivt møde og en god kontakt til kollegerne eller sidder du fast i gamle vaner og ubevidste mønstre, der slører det du egentlig mener?

I det her foredrag taler vi om signaler, hvordan vi bruger dem i vores dagligdag, hvad der styrer vores brug af signaler og endelig hvad vi kan gøre for at blive bedre til at sende de rette signaler og blive klarere i vores kommunikation.


Derudover holder Niels Anders Thorn følgende foredrag:

  • Talentudvikling (om udvikling og ledelse af talenter)
  • check
    Den kreative intelligens (om det kreative menneske)

Kontakt mig

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation quis nostrud.