Workshop


Workshop


Fantastisk, målrettet og meget relevant og vedkommende. Hvilket betød at deltagerne var på og nærværende; de fik stof til eftertanke med hjem.

​​​​​Autentisk kommunikation

Der er nogle talere, der har det der helt specielle ”noget” der kan fange din opmærksomhed og ramme dig lige I hjertet… Og så er der andre du har glemt efter 5 minutter. Den store forskel ligger i deres evne til at gøre sig tilgængelige og til at fremstå med en naturlig autenticitet og ærlighed, der får dig til at sænke dit forsvar og åbne op for at lytte fra et dybere sted. Folk der er autentiske i deres tilstedevær skaber en oplevelse af forbundenhed. Af at være på bølgelængde. Af at der bliver talt direkte til dig. Det er det store talere kan.

I Autentisk kommunikation arbejder Niels Anders Thorn med præsentationsteknikker og med kommunikation generelt, med fokus på autenticitet. Hvor ligger dine stærke sider og hvor er der mulighed for udvikling? Vi arbejder med kropssprog, kontakt, åbenhed, indre ild, lytte teknikker og med modet til at blive en tydeligere version af dig selv – med andre ord med autenticitet.

Målet med kurset er at kommunikere med tydelighed, gennemslagskraft og autenticitet. Det opnår I sammen med Niels Anders ved at fokusere på jeres personlige kommunikationsfærdigheder, styrke jeres evne til at åbne op og skabe kontakt til et publikum og øve jer i kunsten at lytte og forstå de underliggende dynamikker omkring autenticitet.

Kurset består af en kombination af teori, individuelle præsentationer og forskellige øvelser i grupper, par og individuelt. Alle vil deltage i feedback til hinanden i løbet af dagen, og alle kommer til at give to præsentationer: En på forhånd forberedt præsentation (om morgenen) og en præsentation med kort forberedelsestid (om eftermiddagen).

Kontakt mig

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation quis nostrud.